Beatrijspad 2, 2722 ZP, Zoetermeer
079 3629247

Wat we doen

Kinderfysiotherapie Groei! is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Kinderen van 0 tot 18 jaar kunnen met verschillende klachten bij onze kinderfysiotherapeuten terecht. De klachten uiten zich meestal in het motorisch functioneren van de kinderen, waarbij een kind (of zijn omgeving) problemen ervaart bij het meedoen aan dagelijkse activiteiten of sport.
Zuigelingen & Dreumesen Peuters & KleutersSchoolgaande Kinderen

Eerste afspraak

Bij een eerste afspraak wordt er gestart met een intake gesprek. Zo wordt duidelijk wat de ervaren problemen van het kind en zijn ouders of zijn omgeving zijn en wat zij verwachten van de kinderfysiotherapie.

Daarna kijken we aan de hand van een onderzoek of kinderfysiotherapie kan helpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende testmaterialen, waarbij spelenderwijs in kaart wordt gebracht welke vaardigheden moeite kosten en welke activiteiten goed gaan.

Behandelplan / behandelingen

Aan de hand van het onderzoek wordt er een behandelplan opgesteld met behandeldoelen. Tijdens de behandelingen doen we diverse oefeningen, aansluitend bij het belevingsniveau van uw het kind. Tevens krijgt uw kind oefeningen mee voor thuis, om samen aan de hulpvraag en behandeldoelen te werken. Regelmatig evalueren we welke vorderingen zijn gemaakt en stemmen we het behandelplan af op de nieuwe situatie.

Samenwerking

Waar nodig hebben we overleg met bijvoorbeeld huisarts, het kinderdagverblijf of de leerkracht, zodat we samen werken aan het optimale herstel van uw kind.

Recente berichten

Schermafbeelding 2017-01-12 om 12.05.14 PM
Schermafbeelding 2017-01-12 om 12.07.47 PM

AANMELDEN

Naam van uw kind (verplicht)

Uw Email Adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw Bericht